Miből tudjuk, hogy sikeres volt a rendezvényünk?

A rendezvények exkluzivitását az adja meg, hogy egyszeri és megismételhetetlen. De mikor tekinthetünk egy megismételhetetlen eseményt - aktuálisan például egy karácsonyi partyt - sikeresnek?  

Ha kevesen mondták vissza a meghívást

Az egyik legfontosabb tényezője a rendezvényeknek: a résztvevők száma. Számolni kell azzal, hogy nem mindenki tud majd megjelenni az alkalmon, de azért próbáljuk meg minél jobban megbecsülni a résztvevők számát. Amennyire lehetséges kövessük nyomon, kérjünk visszajelzést, hogy hányan tudnak részt venni az eseményen.

Ha a résztvevők jól érezték magukat

A rendezvény legyen egyedi, és tegyen mély benyomást a meghívottakra, résztvevőkre. Elsődleges cél legyen, hogy a vendégek pozitív véleménnyel távozzanak, és a későbbikben kellemes emlékként, élményként gondoljanak vissza rá. Minden esemény prioritása, hogy a résztvevők igényeit maximálisan kielégítse.

Maradandó élményt nyújtott

Kizárólag akkor lehetséges kellemes és hosszantartó élményt nyújtani a vendégeknek, ha a rendezvény szervezésének minden egyes lépése jól sikerült, és legalább egy motívum kiemelkedő. Ez az egy motívum lehet a professzionális catering, melyre a Pomodoro Étterem és Rendezvényterem kiemelt figyelmet fordít. Séfünk előre egyeztetett magyar és nemzetközi ízkülönlegességekkel kényezteti Vendégeid - ezzel máris garantálva egy maradandó pontot.