Az ízek mestereinek ajánlatai

Tárkonyos Bárányragu leves

zöldbabbal, galuskával

________

Mi esne jobban egy hűvös őszi napon, mint egy sűrű, forró raguleves? Szakácsaink báránypörkölt alapú, házi tárkonyecettel ízesített levest készítettek! 

Bőrös császárhús

hideg, szilvás káposztakrémmel, körtés szilvagombóccal

________

Zsírban, hosszú órákon át sütöttük a malac császárt, hogy igazán omlós, és puha legyen. Köretei kellemesen frissítik fel a ragacsos húst. 

Csülkös tormás Calzone

________

Pizzásaink is készültek az Oktoberfestre! Csípős tormával, hagymával és füstölt-főtt csülökkel töltjük a pizzatésztát, amit félbehajtunk és sajttal szórunk. Párolt káposztával kínáljuk. Isteni!

Kolbász-duó

szalonnás káposztával, pereccel

________

Ha október, akkor Oktoberfest! Ha Oktoberfest, akkor kolbász, káposzta, perec. Két fajta, saját recept alapján készülő kolbászaink mellé szalonnás, ecetes káposztát kínálunk, amihez frissen sült perecet adunk!

Sült csülök

Bajor burgonyasalátával, pácolt fürjtojással

________

Ropogósra sült malaccsülkök, klasszikus bajor módra készült hagymás burgonyasalátával. Pácolt fürjtojással kínáljuk!

Tépett csülkös-juhtúrós

Spetzle Chedarral

sáfrányos gyöngyhagymával

________

Igazi bajor egytálétel. Kiadós étel, amihez az extrát a Cheddar-ropogós és a sáfrányos gyöngyhagyma adja.

Császármorzsa

Levendulás áfonyahabbal

________

Vajon pirított császármorzsa krémes-levendulás áfonya-habbal. Igazán jó befejezése egy étkezésnek, de önmagában egy beszélgetés mellé is kiváló.

Így teljes a napod!

Elérhetőségek

  • 2800 Tatabánya, Győri út 27.
  • +3620/541-6168
  • +3634/300-452
  • Asztalfoglalás: +3620/446-9460

Nyitva tartás

Hétfő           11:00 – 22:00

Kedd            11:00 – 22:00

Szerda         11:00 – 22:00

Csütörtök     11:00 – 22:00

Péntek          11:00 – 23:00

Szombat       11:00 – 23:00

Vasárnap      11:00 – 22:00